sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Suomi maa ilman sosiaaliturvaa, nälänhädän maa

Minä olen täysin tuloton ihminen, en saa euron euroakaan rahaa mistään.
Olen köyhistä se kaikista köyhin.

Minun kaltaisiani köyhiä on Suomessa nykyään kymmeniätuhansia.
Koska Suomessa ei ole sosiaaliturvaa.

Jos et löydä töitä, niin ei sinulla ole Suomessa tulojakaan.
Sillä sosiaalituet on Suomesta lopetettu.

Suomessa on nyt vertaansa vailla oleva nälänhätä, kymmenet tuhannet ihmiset kärsivät nälästä ja aliravitsemuksesta ja sen aiheuttamista sairauksista.
Suomen köyhät joutuvat usein olemaan viikkokausia syömättä ja laihtuvat sinä aikana hirveään kuntoon.
Osa köyhistä kuolee Suomessa suoranaisesti nälkään, osa taas nälän aiheuttamiin sairauksiin ja osa kitkuttelee joten kuten hengissä, välillä marketeista ruokaa nälkäänsä varastellen.

Suomessa kun ei nälästä kärsiviä köyhiä auteta mitenkään, vaan empatiaamputoidut raukkamaiset suomalaiset syyllistävät köyhiä näiden köyhyydestä.

Kukaan Suomessa ei välitä köyhistä, Suomi onkin empatiaamputoitujen julmureiden maa.

Jo entisestään pahaa tilannetta on pahentanut sosiaalitukien täydellinen lopettaminen maassa.
Kun jo ennestäänkin köyhiltä hylätään toimeentulotukihakemukset, niin pakotetaan heidät näkemään nälkää, tai varastamaan ruokaa säilyäkseen hengissä.


Niin Tampereen sosiaalitoimi kuin muidenkin kuntien vastaavat ajavat siten ihmisiä tekemään rikoksia. Sillä tokihan on pienempi paha varastaa yksi leipä, kuin sairastua vakavasti nälän ja aliravitsemuksen takia.

Millaiset ihmiset sitten hylkäävät köyhien toimeentulotukihakemuksen?
Kuten Tampereen sosiaalitoimen sosiaalityöntekijät ja etuuskäsittelijät.

Vain täysin sydämetön, paha, sadistinen, ilkeä, henkisesti sairas, nazi, fasisti ja köyhiä vihaava empatiaamputoitu hirviö voi tehdä niin.

Kysymys kuuluu, voiko näitä pahoja ja empatiaamputoituja sosiaalityöntekijöitä ja etuuskäsittelijöitä edes ihmisiksi kutsua?

He kun ovat vihassaan ja sadistisessa halussaan tehdä pahaa köyhille jo luisuneet ihmisyyden tuolle puolen. Heistä on tullut hirviöitä, hirviöitä jotka tappavat saamallaan absoluuttisella vallalla köyhiä työttömiä ja jopa pieniä lapsia nälkään.

Sosiaalityöntekijät ja etuuskäsittelijät ovat murhaajia ja tappajia ja vieläpä kaikista alhaisimpia ja halveksittavimpia sellaisia. Sillä he lahtaavat köyhiä lapsiperheitä.

Heidän sairaiden päätöstensä ja valtansa vuoksi moni lapsi joutuu kärsimään.
Mutta tiedättekö mitä?

Sosiaalityöntekijät ja etuuskäsittelijät ovat niin henkisesti sairaita tapauksia että he suorastaan nauttivat saadessaan kyykyttää, alistaa ja tappaa nälkään köyhiä. 
Köyhien sortamisesta, alistamisesta ja lahtaamisesta he saavat nautintonsa ja kiksinsä.

Ja höpöhöpö puheet naisista muka miehiä empaattisempina on syytä lopettaa heti alkuunsa.
Suurin osa sosiaalityöntekijöistä ja etuuskäsittelijöistä on juuri naisia ja heitä vetää työhön juuri mahdollisuus saada tehdä työssään paljon pahaa juuri niille kaikista heikoimmille ihmisille, meille köyhille.

He hakeutuvat alalle saadakseen tehdä pahaa ihan laillisesti, heidän toimiaan ja päätöksiään kun ei kukaan voi kyseenalaistaa ja yhdellä hylkäävällä päätöksellä taas yksi köyhä perhe pannaan kärsimään nälkää ja altistumaan sitten heikkoina sairauksille.

Mikä voisikaan olla helpompi tapa tehdä paljon pahaa ja ihan laillisesti?
Tuskin mikään.

Oman kokemuksen perusteella Tampereen sosiaalitoimesta, ne kaikista ilkeimmät, henkisesti sairaimmat, pahimmat, sadistisimmat ja empatiaamputoidut ihmiset ovat useimmiten nuoria tai verraten nuoria naisia.

Sosiaalityöntekijöiden ja etuuskäsittelijöiden kaunis ulkokuori kätkee sadistisen pedon sydämen, hirviön joka nauttii saadessaan tehdä pahaa niille kaikista heikoimmille ja pienille lapsille.

 He ovat sisäisesti rumia, pahoja ja täysin ilkeitä ja halveksittavia ihmisen irvikuvia, pelkkiä hirviöitä jotka nauttivat saadessaan varastaa köyhiltä heidän viimeisetkin euronsa ja tappaessaan kokonaisia perheitä nälkään. 

Ja he ovat vastuussa jokaisen julman päätöksensä seurauksista.

Jos tiedän jonkun sosiaalityöntekijäksi tai etuuskäsittelijäksi, niin sylkäisen hyvin mielelläni häntä päin naamaa kaikkien Suomen köyhien puolesta, niin paljon niitä hirviöitä halveksin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti