sunnuntai 7. elokuuta 2016

Luottamus ja usko Suomen viranomaisiin on tyhmää, naiivia ja lapsellista

Hyvä esimerkki tästä on Suomen sosiaalitoimi.

Suomen sosiaalitoimen tulisi maksaa toimeentulotukea kaikille köyhille, tulottomille, täysi-ikäisille suomalaisille jota ovat työttöminä työnhakijoina. 

Mutta tekeekö se niin?
Eipä tee.
Entä kuka siitä päättää? 
No tietenkin sosiaalitoimi itse etuuskäsittelijöiden ja sosiaalityöntekijöiden kautta.

Toki esim. Tampereella kaupunginhallitus ohjeistaa sosiaalitoimea tekemään säästöjä, jopa niiden köyhimpien nälän kustannuksella.

Mutta lopullisessa vastuussa on aina etuuskäsittelijä tai sosiaalityöntekijä.

Tampereen sosiaalitoimen netti-sivuilla valehdellaan ihmisille todella härskisti.
Siellä sanotaan että yksinasuvan toimeentulotuki on muka 485 euroa/kk ja avo/aviopuolisoiden kummankin 412 euroa/kk. http://www.tampere.fi/tiedostot/t/unnamed_8891/ttt_esite16.pdf

Mutta menepäs köyhä, täysin tuloton, työtön ihminen sitä hakemaan, niin et saa centin pyörylääkään.
En sitten tiedä kenelle ne sieltä rahaa myöntävät?
Eivät ainakaan kaikista köyhimmille.

Vaan korkeintaan mielivaltaisesti joillekin harvoille.

Ja myös ihmetyttää tyhmät, naiivit ja lapselliset suomalaiset jotka luulevat että sieltä sosiaalitoimesta tuo raha vielä köyhille muka maksetaan. 

He ovat todellisuudesta pahasti vieraantuneita, eivätkä varmasti itse koskaan sosiaalitoimesta joutuneet toimeentulotukea hakemaan.

Sen maksaminen on ainakin Tampereella lopetettu. 

Ehkä se sitten on etuuskäsittelijän/sosiaalityöntekijän mielestä kiva kiduttaa ja tappaa köyhiä nälkään, tai siitä johtuviin sairauksiin.

Mitään vastuuta ei näiden henkisesti kehittymättömien, lapsena eläimiä ja hyönteisiä kiduttaneiden ja sittemmin ihmisiä kiduttavien etuuskäsittelijöiden/sosiaalityöntekijöiden tarvitse pahoista teoistaan ottaa. 
Nämä empatikyvyttömät kiduttajat kun ovat lain yläpuolella.

Eikä köyhillä ole, eikä ole koskaan ollutkaan mitään oikeuksia valittaa Suomessa päätöksistä.

On myös aivan sama asia onko kyse toimeentulotuesta vaiko harkinnanvaraisesta/täydentävästä toimeentulotuesta. Etuuskäsittelijä/sosiaalityöntekijä päättää kummankin maksamisesta, eivätkä köyhät saa enää kumpaakaan.

Eli ainakaan Tampereen sosiaalitoimessa sosiaalityöntekijät ja etuuskäsittelijät ei noudata lakeja ja säädöksiä. Tai tavallaan noudattavat, heillä kun on valta tulkita lakia miten tahtovat ja he voivat satuilla aivan mitä haluavat kielteisiin toimeentulotuki päätöksiin.

Teoriassa siis toimeentulotukea voi hakea, mutta käytännössä sitä ei ainakaan Tampereella köyhä saa.

Tampere säästää ja köyhien pahimmat viholliset ovat sosiaalitoimen etuuskäsittelijät ja sosiaalityöntekijät jotka kielteisillä päätöksillään entisestään pahentavat ihmisten köyhyyttä.


Sen sijaan että he nostaisivat ihmisiä köyhyydestä, auttaisivat siis ihmisiä, niin valitsevat he mieluummin jo ennestään köyhien ihmisten syöksemisen yhä pahempaan köyhyysloukkuun.

He ovat pahoja, ilkeitä pimeyden ihmisiä, jotka käyttävät virkaansa hyväkseen tehdäkseen niille kaikista heikoimmille, eli köyhille ihmisille paljon pahaa.

Kiduttaakseen heitä, aiheuttaakseen heille sairauksia ja tappaakseen köyhiä nälkään.


Ja toinen esimerkki on Suomen poliisi joka nauttii kansalaisluottamusta siitä huolimatta että ratsastelee hevosella mielenosoittajien päälle, pamputtaa ihmisiä jotka käyttävät kokoontumisvapauttaan, ryöstää lapsia köyhistä perheistä ja myy heitä rikkaille, syrjii ja solvaa vähemmistöjä, jättää tutkimatta köyhien tekemät ilmoitukset, tekee laittomia pidätyksiä ja kiduttaa ihmisoikeusaktivisteja mm. Sorin vankilassa Tampereella.

Vähemmistöt ja köyhät ei Suomen poliisilta apua ja oikeutta saa, vaan pelkkää syrjintää ja solvausta.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti