sunnuntai 7. elokuuta 2016

Sosiaalitoimi pakottaa ja ajaa köyhiä ihmisiä varastamaan ruokaa

Sosiaalitoimi on käytännössä toimeentulotuen köyhiltä eväämällä ulkoistanut köyhien auttamisen ruokakasseja jakaville järjestöille. 

Eli ns. leipäjonoille.
Sosiaalitoimi itse kieltäytyy auttamasta niitä kaikista köyhimpiä, täysin tulottomia.
Se ei halua nostaa ihmisiä köyhyydestä, vaan mieluummin kiduttaa ihmisiä nälässä ja tekee ihmisoikeusrikoksia. Jopa tappaa köyhiä, aloittaen niistä kaikista heikoimmista, iän ja sairauksien vaivaamista ja heikentämistä köyhistä.

Tässä mitä sosiaalitoimi harjoittaa on kyse eräänlaisesta nazimaisesta tai fasistisesta Suomen "puhdistamisesta".  

Rumat köyhät halutaan ja pyritään lahtaamaan pois.
 

Kaikki taas eivät myöskään pääse leipäjonoon, sellaisia ei ole kaikkien köyhien lähettyvillä ja köyhillä ei ole varaa matkustaa leipäjonoihin.

Itse asiassa, vain pieni osa suomalaisista köyhistä pääsee leipäjonoon ilman jotain kulkuvälinettä.

Muut sosiaalitoimi pakottaa ja suorastaan ajaa varastamaan ruokaa kaupasta, jotta ihminen ei menehtyisi nälkään tai aliravitsemuksesta johtuviin sairauksiin.

Monet köyhät ovat jo pakotettuja pöllimään ruokaa nälkäänsä kaupoista, eikä heitä voi siitä syyttää.

Syyttävä sormi osoittaa sen sijaan sosiaalitoimen ja Kelan suuntaan, ne ovat vastuussa jokaisesta Suomen köyhästä ja hänen nälästään. 


Suomessa ihmiset kärsivät vuonna 2016 ihan oikeasti jopa viikkokausia nälkää, eikä kukaan välitä. Suomalainen sosiaaliturva on pelkkä vitsi, niin ohut se on.

Vaikka ruoka-apua joskus saisikin, niin usein myös näissä jaettavissa ruokakasseissa olevat tuotteet ovat jo pahasti pilaantuneita ja se että Suomi pitää pilaantuneen ruuan jakamista köyhille hyvänä asiana kertoo paljon suomalaisten vinksahtaneista ja köyhiä halveuksivista asenteista.

Osa köyhistä jopa dyykkaa ruokansa toukkien seasta roskiksista.
Ja juuri sellaiseen Suomi haluaa köyhät pakottaakin, joko syömään toukkaista ruokaa roskiksista tai pilaantuneita ruoka-avun jakamia tuotteita. 

Köyhä on suomalaisten mielestä ansainnut köyhyytensä ja sen köyhyyden "synnin" palkka on suomalaisten mielestä taudit ja kuolema.

Mammonaa palvovassa ja rakastavassa maassa köyhyys on se suurin rikos.

Siksi suomalaisten mielestä köyhän tulee joko syödä toukkaista, pilaantunutta ruokaa, tai menehtyä nälkään

 Jokaisen köyhän tulisi hakea kaupasta tuoretta ruokaa vaikka rahatta väkisin, jos ei sitä muuten saa, sillä tuore, pilaantumaton ruoka on ihmisoikeus.

Köyhän ei tule alistua ja alentua syömään matoja ja toukkia kuhisevaa tai muuten pilaantunutta ruokaa. Jos köyhille ei tuoretta ruokaa anneta, niin köyhän tulee ottaa se siltä joka on mukana häntä sortavassa koneistossa. 

Eli ahneelta porvari-yrittäjältä joka huijaa ihmisiä työkseen.
Suomalaiset näet palvovat epäoikeudenmukaisuutta ja mammonaa.
He eivät halua että kaikilla olisi asiat hyvin, vaan heidän mielestään köyhiä kuuluukin olla ja myös keskituloisia ja rikkaita.

Suomalaisten mielestä se on vain luonnollista, mutta eihän se sitä ole, vaan tuotettua.
Suomalainen yhteiskunta tuottaa köyhyyttä, syrjäytymistä, pahoinvointia ja sairauksia.

Suomi on negatiivisuuteen, syrjintään, mammonaan, kiusaamiseen ja epäoikeudenmukaisuuteen perustuva hierarkkinen, mätä yhteiskunta.

Suomi onkin todellinen pahoinvointivaltio.
Suomalaiseen mentaliteettiin kuulu myös se että suuria tuloeroja pidetään vain hyvänä asiana, eikä niitä haluta kaventaa.
Suomalainen läpimätä oikeusjärjestelmä myös kumartaa mammonaa.
Niin poliisit, kuin syyttäjät ja tuomaritkin ovat Suomessa läpimätiä ja lahjottuja, hyvä veli verkostossa mukana ja mm. lapsikaupasta provikkansa saavia.

Köyhät eivät myöskään saa oikeutta Suomessa, heitä saa solvata ja uhkailla estoitta.

Itse vein viimeksi poliisille minua kohtaan syydetyt solvaukset ja uhkauksen ja Sisä-Suomen läpimätä, fasistinen, vähemmistöjä vihaava ja rasistinen poliisi hyväksyi vähemmistöjen ja lapsiperheiden puolustajan uhkailun ja solvaamisen. 

Ja kun tietää kuinka vahvasti kallellaan Suomen poliisi on näihin vähemmistöjä syrjiviin ja köyhiä vihaaviin eli Perussuomalaisiin, Kokoomukseen ja Keskustaan, niin ei ihme että se hyväksyy jopa rikokset köyhiä kohtaan. 
Kuten uhkailun ja solvaukset.

Suomessa raha ratkaisee, millään muulla ei ole tässä uudessa Helvetissä väliä.
Koko Suomen oikeusjärjestelmä on mammonan korruptoima.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti