torstai 27. lokakuuta 2016

Tampereen sosiaalitoimi on ulkoistanut köyhien auttamisen leipäjonoille

Tampereen sosiaalitoimi siis hylkää köyhien, vailla mitään omaisuutta olevien, täysin tulottomien ihmisten toimeentulotukihakemukset ja vieläpä köyhiä pilkaten ohjaa heitä leipäjonoihin.

Eli Tampereen mätä sosiaalitoimi menee jopa niin pitkälle, että käyttää leipäjonoja perusteena hylätä toimeentulotukihakemus. Täältä ette saa mitään köyhät, menkää leipäjonoon, kehottaa Tampereen köyhiä vihaava ja säästöjä rakastava sosiaalitoimi.

 Nyt on siis tultu jo ainakin Tampereella siihen, että leipäjonot toimivat verukkeena, tekosyynä hylätä toimeentulotukihakemus. Tampereen kaupunginhallitus patistaa sossuhoroja säästöihin ja nämä kaupunginhallituksen horot tekevät mitä halutaan. Köyhien terveys on Tampereella yhdentekevää, täytyyhän tampereen saada rahaa uutta RAY: n Kasinoa ja Pikaratikkaa varten. Ja toimeentulotuesta nekin rahat köyhiltä varastetaan.

Nyt nämä halpamaiset ja köyhiä halveksuvat sossuhorot ovat siis keksineet uuden verukkeen/tekosyyn hylätä köyhien toimeentulotukihakemukset, eli perusosaakaan ei enää makseta euroakaan. Harkinnanvaraistahan tuskin kukaan Suomen maassa on koskaan saanutkaan, ainakaan syntyperäinen suomalainen. Mutta nyt Tampereella hylätään myös normi hakemukset, edes perusosaa ei tipu köyhille.  Vuokraan ja sähkölaskuunhan Tampere ei myöskään ole enää aikoihin myöntänyt toimeentulotukea, vaan katkaisuttanut köyhiltä sähköjä jopa keskellä talvea.

Itse odotinkin että koska nämä Tampereen läpimätää kaupunginhallitusta nuolevat sosiaalitoimen sossuhorot hylkäävät toimeentulotukihakemuksia urakalla ja ohjaavat hakijoita leipäjonoihin ja nyt sitä siis jo tapahtuu. Ja perustelevat hylkäyksiä leipäjonoilla.

Historiastahan tiedetään miten jopa kansanmurhat voidaan retoriikan avulla perustella.
Kun etäännytään Jumalasta, ohitetaan hyveet ja omatunto, moraali ja etiikka, yritetään vain perustella massoille hirmutekojen älyllistä oikeutusta, niin silloin mitkä hyvänsä hirmuteot voidaan saada näyttämään oikeutetuilta. 

Mutta kun ajatellaan ihmisoikeuksia, niin mitään eettistä tai moraalista oikeutustahan, tai kestävää perustetta ei ole hylätä köyhien, tulottomien toimeentulotukihakemuksia, koska jokainen hylkäys on ihmisoikeusrikos. Silloin tehdään siis rikos ihmisyyttä vastaan. Silloin tehdään ihmiselle tai kokonaiselle perheelle väkivaltaa ja tuotetaan puutteesta johtuvia sairauksia. 

Tampereen sosiaalitoimen sosiaalityöntekijät ja etuuskäsittelijät ovat ihmisoikeusrikollisia, he tekevät ihmisoikeusrikoksia.

Kuten köyhien tappaminen ja tuhoaminen heidän negatiivisen sosiaalisen perimänsä vuoksi, joka on siis se todellinen syy siihen miksi Tampereen sosiaalitoimi tappaa köyhiä ja tuhoaa köyhiä perheitä. Se haluaa puhdistaa Suomen, eli se kyse on rodunjalostuksesta. Eli Tampereen sosiaalitoimen arvomaailma on arjalainen, köyhiä, köyhiä lapsiperheitä ja etnisiä vähemmistöjä syrjivä, heidän tuhoamiseensa keskittyvä.

Aivan samoin kuin joukkotuhoa harjoittava sotakoneisto, niin yhtä väkivaltaisesti toimii Tampereen sosiaalitoimi, hylätessään niiden kaikista köyhimpien ihmisten toimeentulotukihakemukset.

 Tampereen sosiaalitoimi siis kieltäytyy järjettömässä säästämisvimmassaan auttamasta niitä kaikista köyhimpiä ja siirtää vastuun kirkoille ja järjestöille.

Se mitä pelkäsin on siis jo aivan arkipäivää Tampereella, leipäjonojen vuoksi hylätään toimeentulotukihakemuksia.
Tampereen sosiaalitoimi tekee väkivaltaa köyhille, niin sinkuille kuin köyhille lapsiperheillekin. 

Köyhien tappaminen on Tampereella jo alkanut.
Ja sitä toteuttavat käytännössä Tampereen sosiaalitoimen ihmisoikeus/viranomaisrikolliset.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti