maanantai 3. lokakuuta 2016

Tampereen sosiaalitoimi syrjäyttää köyhiä yhteiskunnasta

Minun velvollisuuteni Suomen Ihmisoikeusvalvojana on paljastaa tämän läpimädän maan mädännäisyys, korruptio, viha köyhiä ja lapsiperheitä kohtaa, ihmisoikeusrikokset ja muut vastaavat.

Tällä kertaa paljastan sen kuinka Tampereen sosiaalitoimi syrjäyttää köyhiä ihmisiä yhteiskunnasta.

Kaikkihan tietävät että yhteiskunnassa lähes kaikki maksaa, kaikki on maksullista.
Ihminen jolta viedään kaikki tulot syrjäytetään yhteiskunnasta, lähes kaikesta kanssakäymisestä muiden ihmisten kanssa.

Ja juuri tähän Tampereen sosiaalitoimi pyrkii.

Se haluaa tehdä köyhistä vieläkin köyhempiä ja syrjäyttää heidät kokonaan yhteiskunnasta.
Tampereen sosiaalitoimi vihaa ja halveksii köyhiä ja jättää myöntämättä jopa kaikista köyhimmille toimeentulotuen. Kieltää heiltä jopa sen vähäisenkin rahan mikä heille kuuluisi.
Ja viranomaisenhan ei tarvitse mitään selitellä tai todistella, viranomaisen valta on absoluuttinen.
Ja Tampereen sosiaalitoimi käyttää valtaansa nälkiinnyttämällä ja tappamalla köyhiä ihmisiä, niitä kaikista heikoimpia.

Se hylkää kaikista köyhimpien, tulottomien toimeentulotukihakemukset ja syrjäyttää heidät yhteiskunnasta täysin.
Eli Tampereen sosiaalitoimi haluaa syrjäyttää niin paljon ihmisiä kuin mahdollista ja pudottaa heidät yhä syvemmälle köyhyyskuiluun. 

Itse olen täysin tuloton, tulot 0 euroa/kk ja kun hain toimeentulotukea niin päätös oli hylätty yhä uudestaan ja uudestaan. Eli Tampereen sosiaalitoimi ei maksa edes kaikista köyhimmille toimeentulotukea euroakaan. Lähes kymmenen kertaa hain toimeentulotukea ja joka kerta oli päätös kielteinen, toimeentulotukihakemus hylätty.

Ja tiedän kymmeniä muita samanlaisessa tilanteessa olevia, täysin tulottomia, köyhiä ihmisiä joiden toimeentuolotukihakemuksen Tampereen sosiaalitoimi on hylännyt kerta toisensa jälkeen.

Köyhien nälän ja syrjäytymisen avulla syntyneet säästöt Tampereen sosiaalitoimi sitten palauttaa kaupungille jotta Tampereen kaupunki voi rakentaa hienoja monumentteja. Köyhien nälän ja syrjäytymisen kustannuksella. En tiedä mädempää hallintoa ja kaupunkia kuin Tampere.

Tampereen sosiaalitoimen agenda on lisätä eriarvoisuutta ja syrjäyttää köyhät kokonaan yhteiskunnasta. Estää köyhiä toimimasta yhteiskunnassa. 

Tässä tavoitteessaan se onnistuu hylkäämällä köyhien toimeentulotukihakemukset.
Se samalla nälkiinnyttää, sairastuttaa, pahoinpitelee, tappaa ja syrjäyttää köyhiä yhteiskunnasta toimeentulotuen heiltä kieltämällä.

No, ehkä Tampereen köyhien olisi aika mennä ja yksinkertaisesti ottaa se mikä heille kuuluu, siihenhän Tampereen sosiaalitoimi köyhiä suorastaan pakottaa toimeentulotuen köyhiltä kieltämällä ja eväämällä.

Tampereen sosiaalitoimi on täynnä henkisesti sairaita, sadistisia, paha sydämisiä ja ilkeitä ihmisoikeusrikollisia, varsinaisia ihmishirviöitä jotka tahtovat vain pahaa niille kaikista heikoimmille. 
He tahtovat pahaa lapsiperheille ja köyhille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti