torstai 27. lokakuuta 2016

Toimeentulotuki ihmisoikeusrikollisten käsistä Kelaan, muuttuvatko asiat Suomessa parempaan?

Toimeentulotuki siirtyy ensi vuonna ihmisoikeus/viranomaisrikollisten käsistä Kelaan.

Eli kuntien sosiaalitoimet, jotka ovat tehneet lukemattomia ihmisoikeusrikoksia köyhiä vastaan, sysänneet köyhät yhä alemmas köyhyyskuiluun ja syrjäyttäneet köyhiä ihmisiä elämästä, niin nuo ihmisoikeusrikolliset eivät enää saakaan jatkaa hirmutekojaan ja rikoksiaan köyhiä kohtaan.

Suurin ja se polttavin kysymys kuuluu, että muuttuuko mikään paremmaksi?

 Sosiaalityöntekijät ja etuuskäsittelijäthän ovat sivistymättömiä, ihmisoikeuksista mitään tietämättömiä tapauksia. Heille ei ihmisoikeuksia ole olemassakaan, köyhillä ei heidän mielestään ole ihmisarvoa. Monia hedelmättömiä ja katkeria naisia ajaa alalle halu päästä kostamaan lapsiperheille se oma tilansa. He kadehtivat lapsiperheiden onnea ja kun näillä kuivilla kurpilla on mahdollisuus köyhille lapsiperheille kaikki se oma katkeruutensa kostaa, niin eipä ihme että lapsiperheet eivät sosiaalitoimesta mitään yleensä saa. 

Lapsiperheviha on oikeastaan Suomen katkerien sosiaalityöntekijöiden tavaramerkki. Siksi myös lapsikauppa on yksi bisneksen muoto jota sosiaalitoimet harrastavat, köyhien lapset kun ovat näille vapaata riistaa. Ja bonukset juoksevat jokaisesta huostatusta lapsesta.

Tätä olen työssäni Suomen Ihmisoikeusvalvojana tutkinut ja lapsiperheet jäävät usein ilman pientäkään tukea ja sosiaalitoimessa asioiminen myös altistaa heidät silti erään ihmisoikeusrikkomuksen uhreiksi, eli lapsikaupan. 

M;yöskään lapsettomat miehet tai naiset eivät paljonkaan paremmassa asemassa enää nykyisin ole olleet. Vaan heiltä on täysin mielivaltaisesti hylätty toimeentulotukihakemukset kerta toisensa jälkeen.

Ja pelottavin skenaario tietystikin on se, että pian työttömäksi jääneet viranomaisrikolliset, eli sosiaalityöntekijät ja etuuskäsittelijät palkataan Kelaan hoitamaan sinne siirtyviä toimeentulotukihakemuksia.

No, jos niin käy, niin se viimeinenkin toivo Suomen köyhiltä on mennyt. 
Sosiaalityontekijät ja etuuskäsittelijät kun rakastavat vain rahaa ja säästöjen tekemistä. Heidän mielestään köyhät kuuluu syrjäyttää täysin yhteiskunnasta, sysätä heidät yhä syvempään köyhyyskuiluun. Eikä toimeentuolotuella saa auttaa ketään pois köyhyydestä.

Eli sossuhorot itse myöntävät sen että heidän tehtävänsä ei ole auttaa köyhiä, vaan syrjäyttää heidät mahdollisimman kokonaisvaltaisesti yhteiskunnasta ja tehdä heistä vielä köyhempiä.
Suoraan sosiaalityöntekijän suusta kuultua: 
"Toimeentulotuen tarkoitus ei ole nostaa ketään köyhyydestä." 
Eli köyhää ei saa auttaa, vaan hänet tulee pitää köyhänä, syrjäyttää yhteiskunnasta ja jos mahdollista, niin tehdä köyhä vieläkin köyhemmäksi toimeentulotukea leikkaamalla tai toimeentulotuki kokonaan kieltämällä.

Siihen siis suorastaan kannustetaan, sosiaalityöntekijöitä yllytetään jo heidän läpimädässä koulutuksessaan tekemään säästöjä köyhien ihmisten terveyden kustannuksella.
Eli jo heidän koulutuksensa on vinksahtaneen ja epäinhimillisen arvomaailman tuotosta.
Se on mennyt täysin vikaan, he palvelevat vain kuntien säästötarpeita, köyhille pahaa tehden.
Ja ihmisoikeusrikoksia tehtaillen, rosvovaltio Suomessa, maassa jossa ihmisoikeuksia ei tunnusteta.

Jos siis nämä työttömäksi jäävät ihmisoikeusrikolliset palkataan Kelaan, niin tuskin mikään muuttuu. He kun nauttivat saamastaan sairaasta vallasta ja köyhien kiduttamisesta. Mutta jos heitä ei Kelaan palkata, niin köyhillä on edes pientä toivoa.
Aika näyttää miten käy.

Vihataanko Kelassa yhtä paljon  köyhiä kuin esim. Tampereen sosiaalitoimessa? 
Vai onko köyhillä sittenkin mahdollisuus vielä selviytyä Suomessa?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti