maanantai 3. lokakuuta 2016

Vasemmistoliitto - köyhiä ja työttömiä vihaava puolue

Olen usein kummastellut puoluetta nimeltä Vasemmistoliitto.
Se väittää olevansa vähäosaisten ja köyhien puolella, mutta asian tutkiminen ja tarkastelu paljastaakin jotain muuta.

Itse asiassa, Vasemmistoliitto vihaa ja halveksii työttömiä ja köyhiä.
Kenenkään työttömän ei kannata olla niin tyhmä että sitä äänestää.
Vasemmistoliitossa ei ihmisellä uskota olevan edes ihmisarvoa, ellei hän ole töissä.

Siten työttömät ja köyhät se haluaa pitääkin köyhyysloukussa, se vähät välittää köyhistä.
Se puolustaa vain työssä käyvien etuja, koska Vasemmistoliiton mielestä vain työssä käyvät ovat ihmisiä, se on siis rasistinen puolue, se syrjii työttömiä.

Olen usein kummastellut tämän feikkipuolueen lausuntoja.
Vasemmistoliittolaiset ovat mm. laukoneet että "toimeentulotukea ei saa korottaa, koska työttömiä ei saa nostaa köyhyydestä toimeentulotuen avulla". 
Eli köyhät pysykööt köyhinä. 

Ja "vain työn avulla ihmiset nostetaan köyhyydestä, ei tukien. Siksi tukien täytyy olla mahdollisimman pienet." Tässähän se taas tuli, vain työssä käyvät ovat Vassarien mielestä ihmisiä, työttömät kuuluvat Vassarien mielestä köyhyysloukkoon ja joutavat nälkiintyä ja syrjäytyä yhteiskunnasta.

Aivan samaa agendaa ajaa muuten Tampereen sosiaalitoimikin. Onko siis mikään ihme että niin monet sosiaalityöntekijät ja etuuskäsittelijät ovat paljastuneet Vasemmistoliittolaisiksi?
Sosiaalitoimella ja Vasemmistoliitollahan on täysin yhteneväinen agenda, ne molemmat haluavat pitää köyhät ja tehdä heistä vieläkin köyhempiä sekä syrjäyttää heidät totaalisesti yhteiskunnasta. 

Ja kun taas köyhä lapsiperhe haki toimeentulotukea sähkölaskuun josta oli jo tullut viimeinen maksuvaatimus ja katkaisuilmoitus, niin julma Tampereen sosiaalitoimi hylkäsi silti hakemuksen, eikä perhe saanut sähkölaskua maksettua.

Lapsiperhe valitti asiasta Tampereen kaupunginhallituksen lautakuntaan. Asian esittelijänä siellä oli taas sosiaalityöntekijä ja lautakunnan johdossa kukapa muu kuin Vasemmistoliiton Aaltonen. 
Tampereen kaupunginhallituksen lautakunta päätti Vassarien Aaltosen johtamana että perheelle ei myönnetä rahaa sähkölaskuun. Eli se käytännössä ilmoitti että köyhä perhe ei tarvitse sähköjä edes kylmimpään talvisaikaan. Sähköt sitten perheeltä katkesivatkin. 
Ja tietenkin todelliset lapsiperheen sähköjen katkaisijat olivat Tampereen sosiaalitoimi ja Tampereen kapunginhallitus Aaltosen (vas.) johtamana. Taas yksi todiste lisää Tampereen sosiaalitoimen ja Vasemmistoliiton harjoittamasta lapsiperhevihasta. Onhan Aaltonen yksi Pirkanmaan Vasemmistoliiton johtohahmoja ollut jo pitkään.


Eräs toinen tämän työttömiä ja köyhiä vihaavan ja halveksivan puolueen näkyvimpiä vaikuttajia ainakin Pirkanmaalla on ollut Anna Kontula (vas.). Hän on ammatiltaan sosiaalityöntekijä ja on monissa kirjoituksissaan puolustellut sosiaalitoimea. Hänen kirjoituksistaan paljastuukin mies ja lapsiperheviha, sekä asenteista välinpitämätön suhtautuminen työttömiin ja köyhiin. 

Ja niistä asenteista paljastuu ennen muuta kaikkitietävä ja satuileva viranomaisasenne, tyyliin "kaikki saavat sen mitä kuuluu" ja "minä viranomainen tiedän mikä on kohtuullista, köyhät lapsiperheet kuuluvat 20 neliön koppiin" ja "kylä ne lapset sopeutuvat mihin vain".  Ja viimeisessä paljastuu se mitä sosiaalitoimi ajattelee lapsen oikeuksista. Sosiaalitoimen mielestä lapset saa pakottaa asumaan missä vain, vaikka miten ahtaassa pikku kolossa ja heitä voi pompotella vaikka minne, koska "kyllä ne lapset sopeutuu ihan mihin vaan".

Sosiaalitoimen suhtautuminenhan on itse asiassa lapsivihaa ja perhevihaa. 
Vedotaan johonkin sopeutumiseen jotta saadaan tehdä lapsille pahaa. Voidaan kiristää lapsiperhettä muuttamaan pieneen, 20 neliön kopperoon tai voidaan katkaista sähköt lapsiperheeltä. Kaipa se Tampereen sosiaalitoimi ajattelee että "lapset sopeutuu kylmyyteenkin, ei ne lämpöä tarvitse". 

Siksi se katkoo sähköjä köyhiltä lapsiperheiltä.

Se rikkoo lapsen oikeuksia todella törkeästi. Tampereen sosiaalitoimi tekeekin joka päivä ihmisoikeusrikoksia pieniä lapsia, äitejä, perheenisiä ja vanhuksia kohtaan. Se rikkoo niiden kaikista köyhimpien kansalais- ja ihmisoikeuksia.

Kun näin välinpitämätöntä, tunne kylmää ja empatiakyvytöntä on Tampereen sosiaalitoimen päätökset ja käytös, niin sieltä on turha odottaa yhdenkään köyhän armoa saavan.

Mutta kuten Vasemmistoliitossa sanotaan: "köyhille ei saa antaa armoa, vaan köyhät tulee pitää köyhyysloukussa, koska ovat työttömiä ja siten ihmisarvottomia".ja "köyhät eivät saa nauttia elämästä, vaan heidän tulee kituuttaa, koska eivät tee työtä". 
Melko empatiakyvytön suhtautuminen työttömiin ja köyhiin noilla Vassareilla, varsinkin kun ajattelee että työpaikkoja ei yksinkertaisesti ole. Mutta kaipa se julmuus ja empatiakyvyttömyys ovat Vassarien tavaramerkki. ;) 

Itse asiassa, Vasemmistoliitto ja Kokoomus muistuttavat arvomaailmaltaan hyvin paljon toisiaan ja hallituksessakin Vasemmistoliitto on aina vain mielistellyt oikeistopuolueita.
Ei siis ole eroa kumpaa äänestää vaaleissa.

Tai, on siinä se ero, että Vasemmistoliittoa äänestäessään antaa myös äänensä kylmälle, julmalle ja empatiakyvyttömälle viranomaisvallalle ja viranomaisterrorille, sekä sosiaalityöntekijöille.

  Jos siis kannatat sosiaalitoimea ja sen julmuuksia lapsiperheitä, työttömiä ja köyhiä kohtaan (kuten lapsikauppa, sähköjen katkaisu lapsiperheiltä ja hylätyt toimeentulotukipäätökset köyhille), niin äänestä ihmeessä Vasemmistoliittoa. 

Minä kun tiedän näistä asioista ja Vassarien yhteyksistä sosiaalitoimeen, niin en sitä paskapuoluetta voisi ikinä äänestää. 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti