lauantai 8. huhtikuuta 2017

Lapsiperheet - paetkaa rosvovaltio ja ihmisoikeusrikosvaltio Suomesta

Suomi on kuin entinen DDR, maa jossa kansalaisia kannustetaan perättömiin ilmiantoihin ja jossa viranomaiset vain odottavat pääsevänsä tekemään väkivaltaisia iskuja ja hyökkäyksiä perheisiin. 

Mikä vain tekosyy riittää perättömään ilmiantoon ahdasmielisessä ja ennakkoluulojen täyttämässä juntti-Suomessa.
Jos ei vain ole tarpeeksi tavallisen näköinen, vaan eroaa massasta, niin jo se riittää Suomessa yleensä toiselle suomalaiselle syyksi soittaa poliisille.

Suomi on käytännössä täysin mahdoton maa elää.
Suomi on maa vailla ihmisoikeuksia tai pienimpiäkään kansalaisoikeuksia.
Hätkähdyttävää on se fakta, että viranomaiset Suomessa eivät yleensä edes tunne ihmisoikeuksia tai tiedä rikkovansa niitä.

Omaa perhettäni on Suomessa vainottu ja syrjitty jo aivan alusta saakka.
Ensin vuonna 2012 TAYS:in hoitaja hankki itselleen bonuksia ottamalla yhteyttä Lasuun vain koska toin synnytyksestä toipuvalle äidille lahjaksi ison pehmolelun.
Tämä muuten on Suomessa, emotionaalisesti ja sosiaalisesti kielteisessä, rajoittuneessa ja sulkeutuneessa maassa hyvin yleistä. Aikuisten pieninkin tunnereaktio tai siihen viittaava asia tuomitaan jyrkästi ja tunteiden näyttäjää (tai tässä tapauksessa pehmolelun saaja)  solvataan ja herjataan julmasti. Näin siis toimitaan Tampereen Yliopistollisessa sairaalassa, siellä äidit eivät saa rauhassa toipua synntyksestään, vaan heistä tehdään perättömiä ilmoituksia, heitä solvataan ja kiusataan. Ja kiusaajina juuri sairaalan hoitajat, jotka vähät välittävät synnyttävistä äideistä ja heidän lapsistaan, kunhan vain saavat tehdä perättömiä ilmoituksiaan, he kun huumaantuvat siitä vallasta ja mahdollisuudesta kiusata synnyttämisestä toipuvia äitejä. 

TAYS:in hoitajat ovatkin henkisesti sairaita, ainakin suurin osa heistä on täysin väärässä ammatissa. Koska heiltä puuttuu empatiakyky kokonaan ja sen tilalla on kiusaamisen ja kyykyttämisen halu.

Tämäkin on yksi kiusaamisen muoto maassa joka perustuu ja rakentuu kiusaamiselle.
Voidaankin puhua kiusaamisen kulttuurista tai kiusaamista ihannoivasta ja sen hyväksyvästä yhteiskunnasta.

Kun lopulta pääsimme lastensuojelusta eroon, niin seuraavaksi sain minä itse kokea kiusaamista Teiskon Kämmenniemessä jonne muutimme 2013.

Siksi muutimme siis taas sieltä takaisin Ylöjärvelle loppuvuodesta 2016.

Siellä oli sitten jälleen ulkonäköni ongelma Niittytien ahdasmieliselle ja ennakkoluuloiselle junttinaapurilleni. Naapurini, henkinen kääpiö ei ymmärtänyt että hänellä ei ole mitään oikeutta tuomita, solvata tai kiusata toista ihmistä vain ulkonäön vuoksi.

Naapuri soitteli usein poliisille ja todellinen viesti oli aina sama "tulkaa heti ja viekää tuo ruma vammainen pois mun naapurista".

No, poliisithan tulivat käyttäytyivät aina sikamaisesti, kunnioittamatta lapsiperheen kotia millään lailla. Kastelivat, raiskasivat ja likasivat kotimme ja uhkailivat aina minua ja avopuolisoani. Taisivat nauttia nämä Sisä-Suomen poliisin poliisit lapsiperheen kyykyttämisestä, varsinaisia sadisteja olivat.

Ja aina sama pari, eli kyse oli lapsiperheen vainosta joka vain jatkui ja jatkui ja jatkui....

Eikä sille loppua näkynyt, varsinkin kun Ylöjärven lastensuojelukin pääsi taas perheeni kimppuun. Olihan soitosta poliisille tehty automaattisesti taas lastensuojelu-ilmoitus.

Henkisesti olin kiusaamiseen ja perheeni kiusaamiseen täysin kyllästynyt ja lopussa.

Ja kun tiesin että lastensuojelun kanssa ei voi edes keskustella lainkaan rationaalisesti, koska vanhemmat olivat automaattisesti rikollisia ja epäilyksenalaisia. Tähän sopii loistavasti sitaatti ensimmäisestä iskusta Ylöjärven kotiimme Sepänharjuntiellä. Kun silloin sanoin että lastensuojeluilmoitus on perätön, niin johtava sosiaalityöntekijä  vastasi "niinhän ne kaikki sanoo". Ja sen jälkeen perheeni pakotettiin kymmeneen perhetyöntekijän käyntiin. Eli kun asenne Ylöjärven lastensuojelussa on tämmöinen, niin tiesin että heidän kanssaan ei voi keskustella järkevästi. Sillä vanhemmat oli jo leimattu rikollisiksi ja sosiaalityöntekijä sanoi aina viimeisen sanan tyyliin meidän mielestämme blaa blaa blaa...

Tiesin että minä ja rakas perheeni olimme täysin ihmisarvottomia, pelkkiä houkuttimia rahanahneille Ylöjärven "lastensuojelun" lapsikauppiaille.  
Meillä ei siis ollut mitään mahdollisuuksia Suomessa. 


Rakas lapseni jonka puolesta olin jo mm. istunut Sorin vankilassa, jota olin puolustanut ja jonka vuoksi olin sakkoihinkin tuomittu (vain koska kerroin iskusta kotiini) oli pelastettava lapsikauppiailta.
Nämä kun myisivät rakkaan Danielimme eniten tarjoavalle, vaikka sitten hyväksikäytettäväksi rikkaalle pedofiilille.

Ei siis ollut muuta vaihtoehtoa kuin jättää rosvovaltio-Suomi ja paeta lapsikauppiaita ulkomaille.

Oikea ajankohta siihen oli luonnollisesti ennen ensimmäistäkään asiakas-tapaamista. ;)

Silloin näet ei varsinainen lastensuojelu-asiakkuus ollut vielä edes alkanut.

Kuten siis niin monet vainotut suomalaiset lapsiperheet, niin myös meidänkin tiemme vei kauas pois ihmisoikeusrikosvaltio-Suomesta, rosvovaltiosta jossa raha menee ihmisten edelle ja jossa rahan ja bisneksen  nimissä saa tehdä aivan mitä vain. 
Jossa kaikki kunnia, rehellisyys ja moraali on kuollut ja jossa lapset ryöstetään hyvistä perheistä hyväksikäytettäväksi ja siirreltäviksi nappuloiksi tai lemmikeiksi.

Suomi kun on maa jossa lapsia ja lapsiperheitä vihataan yli kaiken.

Kehoitan siis kaikkia lastensuojelun kanssa tekemisissä olevia lapsiperheitä pakenemaan ulkomaille, sillä Suomen lastensuojelu on pelkkää julmaa ja tunteetonta bisnestä. Mikään mitä vanhemmat tekevät tai sanovat ei kaikkitietävien "lastensuojelijoiden" mieltä muuta tai heihin vaikuta.


Ainoa tapa pelastaa lapsi/lapset onkin paeta näitä ihmisoikeusrikollisia ulkomaille, kauas pois rosvovaltio-Suomesta.
Kuten sanottua, niin lastensuojelun kanssa ei voi mitenkään rationaalisesti keskustella ja kommunikoida. 

Ja jos vaihdatte vain paikkakuntaa, niin näin tietokoneiden aikana kun tieto kulkee nopeasti, niin myös uusi kutsu uuden paikkakunnan lastensuojeluun ilmestyy pikapikaa postilaatikkoon.
Se ei siis ole mikään ratkaisu.

Jos haluatte nähdä lapsenne aiemmin kuin vasta 18-vuotiaan seuraavan kerrab niin lähtekää, jättäkää viheliäinen ihmisoikeusrikosvaltio-Suomi.

Menkää edes Ruotsiin asti.
Vaikka turvallisempaa onkin mennä jonnekin kauemmas eli Etelä-Eurooppaan, maahan jossa lapsiperheitä vielä kunnioitetaan ja jopa (mahdotonta Suomessa) rakastetaan.

Jos siis haluatte pelastaa lapsenne, niin realisoikaa kaikki omaisuutenne ja paetkaa vaikkapa Ranskaan, Italiaan, Espanjaan tai Portugaliin.


Niin minäkin tein perheineni.
En jäänyt tuleen makaamaan ja odottamaan taas uudestaan henkisesti raiskatuksi tulemista.
Vaan sanoin EI kiusaamiselle, syrjinnälle ja lapsikaupalle.
 

Suomessa nimittäin ne kaikki ovat valtion suojeluksessa ja ihailtuja asioita. Niin lastensuojelu, koulut, työpaikat, poliisit ja muut viranomaisetkin harrastavat kiusaamista, hyväksikäyttöä ja syrjintää Suomessa.


Ja kun pääsin pois rosvovaltio-Suomesta, niin kiitin polvillani Jumalaa siitä että pääsin pois sieltä. :) Aivan kuten olin luvannut.

Vihdoinkin olen päässyt pois uudesta DDR:stä ja olen vapaa ja mikä tärkeintä, myös perheeni on vapaa. :)


Ei enää ihmisoikeusrikoksia minua tai perhettäni kohtaan, eikä enää kiusaamista.

KIITOS JUMALA SIITÄ ETTÄ AUTOIT MINUT JA PERHEENI POIS ROSVOVALTIO-SUOMESTA.

Nyt olemme olleet jo yli 2kk reissussa ja elämä hymyilee, me olemme vihdoinkin vapaita. :)

2 kommenttia:

  1. Kirjoittamasi asiat olivat niin tuttua luettavaa. Itse myös koin kiusaamista, kotirauhani rikkomista, ihmisoikeuksiemme ja ihmisarvomme suoranaista lokaan polkemista. Itse myös aikanani harkitsin tuon jatkuvan kiusaamisen ja ahdistelun takia muuttoa Suomesta pois, mutta valitettavasti en ehtinyt ajoissa viemään perhettäni turvaan.:´(. Nyt vihdoin pääsen pois täältä vaikka olisi pitänyt lähteä jo heti ahdistelun ja kiusaamisen alkaessa. Onnea perheenne tulevaisuudelle. Suomessa TODELLAKIN käydään lapsista ihan suoranaista ihmiskauppaa ja vieläpä ihan valtion hyväksymää. Ja tämän vielä pitäisi olla sivistynyt hyvinvointivaltio. Omasta mielestäni todella kaukana sellaisesta.

    VastaaPoista
  2. Toivon perheellenne todella onnea uskalluksestanne jättää tämä maa missä ihmisten ahdistelu ja kiusaaminen on ihan normaalia ja ihmisiä jopa kehotetaan ilmoittelemaan toistensa asioista. Ilkeämieliset ja kateelliset ihmiset ilmoittelevat ´´lastensuojeluun´´ nimettömiä ilmoituksia joista valitettavasti suurin osa on ihan keksittyjä sekä juorupuheita. Lasten oikeasta hädästä harvemmin ilmoituksia tehdään. Näin joutuvat ihan tavalliset perheet käsittämättömien loukkausten ja suoranaisen kiusaamisen ja ahdistelun kohteeksi. Ja tässä niinsanotussa ´´sivistyneessä hyvinvointivaltiossa´´tehdään ihan laillisesti ja valtion hyväksymänä ihan suoranaista ihmiskauppaa. Ja kaiken huipuksi kaupattavana on viattomia lapsia ja nuoria. Lapset riistetään kotoaan ja kun ihan maalaisjärjellä ajatellen reagoivat ja tuovat sen esille niin vanhempia syyllistetään vielä lisää. Ja tiedän paljon nuoria joilla ei ole kotonaan ollut minkäänlaisia mielenterveydellisiä ongelmia mutta kotoaan pois jouduttuaan heille on alettu syöttämään vahvoja psyykenlääkkeitä. Todellakin on paljon parempi muuttaa tästä hullusta ja sairaasta valtiosta mahdollisimman kauas. Itse aion myös lähteä kun omaisuus on poismyyty. Sen jälkeen tulen takaisin vain katsomaan sukulaisia.

    VastaaPoista