maanantai 23. lokakuuta 2017

Keskusta - korruptiota, lahkolaisuutta ja mädännäisyyttä

Otsikko on paljon puhuva, niin monessa pahassa asiassa Keskustan korruptoituneet poliitikot ovat mukana. Usein heillä on vieläpä tietysti siviiliammattikin, jota he hoitavat poliitikon uransa lisäksi. 

Kyse on äärimmäisestä mädännäisyydestä ja korrptiosta jossa hyvä veli järjestelmän avulla pidetään bisnekset pyörimässä.

Itsellläni on myös omakohtaista kokemusta Keskustan korruptiosta.
Mutta lisäksi työssäni Suomen Ihmisoikeusvalvojana olen törmännyt jatkuvasti juuri Keskustan poliitikkojen mädännäisyyteen, lahkolaisuuteen, vyvä veli järjestelmään ja korruptioon.

Kepulit ja korruptio kulkevbat käsi kädessä.

Omakohtainen kokemus Ylöjärven kunnanvaltuustossa istuneesta,  Keskustaa edustaneesta korruptoituneesta poliisista joka teki hyvä veli palveluksia lapsikauppafirmoille (lastenkodit, sijaisvanhemmat, perhekodit ja vastaavat joita Ylöjärvi on pullollaan) ja Ylöjärven lastensuojelulle. Tämä kyseinen poliisi sai siis tukiaisia lapsikauppafirmoilta ja itse Ylöjärven lastensuojelulta. Hän oli johtavassa asemassa Ylöjärven poliisissa ja hänen tehtävänään oli huolehtia siitä että laspikauppa sai jatkua häiritsemättä ja että siitä kertovat vaiennettiin. 

Käytännössä hän siis heitätti whistleblowerit (mielipiteensä kertojat) vankilaan ja kun lähin vankila oli Tampereella, niin sinne lapsikaupasta kertojat kuskattiin.
Tämä korruptoitunut poliisi heitätti nämä mielipidevangit Sorin poliisivankilaan 
Yhteistyö toimikin hyvin, poliisi sai tililleen kivoja summia "yhteistyöyrityksiltä" kunhan  vain huolehti että lapsikauppa sai pyöriä rauhassa. Lapsikarja ryöstettiin yleensä köyhistä ylöjärveläisistä perheistä.

Keskustan Maria-Kaisa Aula: tehnyt paljon lapsikauppaa helpottavia päätöksiä ja ajanut lapikauppafirmojen asiaa,  on siis siinä mukana syvällä.  Tässä siitä miten ahne ihminen on kyseessä: Maria-Kaisa Aulan ahneudella ei ole loppua

Nykyinen pääministeri, Keskustan Juha Sipilä: lahkolainen, eli vanhoillislestadiolainen.  
Vanhoillislestadiolaisten "ihan tavalliseen" elämään kuuluu mm. sukurutsaus ja avioituminen omien sukulaisten kanssa.  Eli kyse on melkoisen omituisesta lahkosta.
Vanhoillislestadiolaiset ovat lahko, joka on kaukana normaaleista kristityistä.
Pääministeri Sipilä onkin syyllistybyt mm. nepotismiin pääministerinä ollessaan.
Omaisuutensahan hän teki Suomea myymällä ja hyvä veli kaupoilla: Sipilä miljonääriksi hyvä veli kaupoilla ja valtiota lypsämällä 

 Nämä muutamat esimerkit kertovat millaisten roistojen ja moraalittomien lierojen puolueesta on kysymys. Maaseudun ihmisten puolue ei Keskusta ole ollut enää pitkään aikaan, Sipilä on ohjannut rahavirrat valumaan omille sukulaisilleen ja hyvä veli kavereilleen.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti