torstai 5. lokakuuta 2017

Lume valtio Suomessa viranomaiset peittelevät toistensa tekemiä ihmisoikeusrikoksia

Tätä tapahtuu kaikilla tasoilla ja kaikkiin Suomen tekemiin ihmisoikeusrikoksiin.

Usein viranomaiset vielä nimitetään siten, että nimillä on orwellilaiseen tapaan tarkoitus harhaanjohtaa ihmisiä/kansaa.

Esimerkiksi otan nyt yhdenvertaisuusvaltuutettu Anni Valovirran.

"Yhdenvertaisuusvaltuutetun puoleen voi kääntyä, jos on kokenut tai havainnut syrjintää iän, alkuperän, kansalaisuuden, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, poliittisen toiminnan, ammattiyhdistystoiminnan, perhesuhteiden, terveydentilan, vammaisuuden, seksuaalisen suuntautumisen tai muun henkilöön liittyvän syyn ..." Tämä oli sitaatti hänen omalta sivultaan.

Homma menee niin, että perustetaan uusi kaunis titteli/nimike ja lisätään sivuille jotain herttaista tekstiä siitä kuinka nyt muka vastustetaan syrjintää kaikissa muodoissaan. Kysehän on orwellilaisesta ihmisten aivopesusta.

Eli miten onkaan todellisuudessa? Vastustaako yhdenvertaisuusvaltuutettu Anni Valovirta oikeasti syrjintää, vai onko hänen tehtävänään sittenkin peitellä viranomaisten harjoittama syrjintä?

Valtuutettu Anni Valovirta sai yhteydenoton viranomaisten (Sisä-Suomen Poliisi) peittelemästä syrjinnästä ja miten toimikaan Valovirta? Hän ei tehnyt mitään, aluksi. Vasta noin vuoden kuluttua syrjintä tapauksesta hän otti sähköpostitse yhteyttä syrjinnän uhriin. 

Kun syrjitty kertoi muuttaneensa ja kokeneensa syrjintää myös uudella 
 asuinpaikkakunnallaan, niin mitä vastasi muka syrjintää vastustava Anni Valovirta? 

Hänen mielestään ensimmäistä syrjintätapausta ei tarvinnut tutkia lainkaan ja toisen voi niin ikään painaa villaisella. Ja Valovirran perustelut ovat aivan hanurista, viranomaiset Suomessa kun ovat tottuneet siihen että voivat tehdä mitä vaan, kunhan perustelevat sen edes jotenkin, vaikka sitten kuinka absurdisti.

Valovirta kirjoittaa että "koska olet muuttanut toiselle paikkakunnalle ja koska tapahtumasta on jo aikaa, niin en ryhdy tutkimaan tapausta mitenkään" .

Yhdenvertaisuusvaltuutettu ei itse vaivaudu edes vastaamaan syrjinnän kuin vasta vuoden kuluttua tapauksesta ja vihdoin vastattuaan perustelee juuri tapauksesta kuluneella ajalla sitä että tapausta ei tarvitse edes tutkia tai syrjintään syyllistyneitä viranomaisia rangaista.  

Eli perustelu on täysin järjetön ja yhteydenotto vain silmän lumeeksi tehty. Valtuutetun tehtävä kun on oikeasti vain peitellä syrjintätapauksia ja suojella, ei syrjinnän uhreja, vaan syrjinnän harjoittajia.

Toinen perustelu on aivan yhtä järjetön. Valtuutettu Valovirran mielestä syrjintään syyllistyviä viranomaisia ei tarvitse rangaista mitenkään, jos vain syrjinnän uhri on muuttanut toiselle paikkakunnalle. Samalla logiikallahan raiskaukseen tai pahoinpitelyyn syyllistyviä ei tarvitse rangaista mitenkään, jos vain uhri on muuttanut toiselle paikkakunnalle. Sillä juuri tätähän yhdenvertaisuusvaltuutettu Anni Valovirta tarkoittaa. Ei taida siis Valovirralta löytyä empatiaa raiskauksen kokeneita kohtaankaan, peittelisi varmasti raiskauksetkin.

Totuus on että hän peittelee muiden viranomaisten (tai yksityishenkilöiden) tekemiä syrjintärikoksia ja syyllistyy siten tehdessään itse samaan.

 Yhdenvertaisuusvaltuutettu on yksi näistä "feikki viranomaista" joiden titteli johtaa pahasti harhaan. Yhdenvertaisuusvaltuutettu ei oikeasti vastusta mitenkään minkäänlaista syrjintää, vaan hänen tehtävänsä on vain peitellä (tai jättää tekemättä mitään) syrjintä tapaukset.

Lume valtio Suomi on täynnä näitä feikki viranomaisia joiden tehtävä on peitellä muiden viranomaisten tekemiä ihmisoikeusrikoksia ja harhauttaa kansaa ja jotka antavat pinnalta tarkasteltuna Suomesta oikeaa todellisuutta paremman vaikutelman. 

Todellisuus - Suomi on rosvovaltio vailla mitään ihmisoikeuksia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti