torstai 2. marraskuuta 2017

Kun isästä tulee tarpeeton, niin lapsibisnes kiittää

Iltalehti uutisoi että monissa Helsingin päiväkodeissa korvataan Isänpäivä läheisenpäivällä: Isänpäivä korvataan läheisenpäivällä 

Mistä tässä on itse asiassa kysymys? 
Onko samantekevää sanotaanko läheinen, huoltaja vai isä?
Yksinkertainen ihminen voisi luulla että on. 
Sellainen joka ei näe metsää puilta, tai osaa ajatella laajemmin.
Näin ei kuitenkaan ole. 
Kyse ei ole mistään synonyymeistä, vaan paljon monimutkaisemmasta asiasta.

Kyse on politiikasta ja maailman arvottamisesta ja rakentamisesta kielen tasolla. Ja perhearvojen ohittamisesta ja isän roolin vähättelemisestä, tai sen tuhoamisesta kielen tasolla.
Ja kun päiväkodeissa valitaan mieluummin läheisenpäivä, niin samalla kielletään lapselta/lapsilta isä. On vain läheinen tai huoltaja. 
Isä halutaan häivyttää kokonaan, niin sairaaksi on Suomi menossa.

Ja melkein kuka hyvänsähän voi olla lapsen huoltaja tai läheinen. Urheilukisoissa huoltajat vastaavat urheilijoiden nesteytyksestä. Onko isä vain lapsen juottaja? Läheinen sana taas tulee kristinuskon ilmauksesta lähimmäinen ja tarkoittaa kaikkia muita ihmisiä. Lapsen läheinen voi siis olla ihan kuka tahansa ihminen.  Isä ohitetaan ja kielletään päiväkodin lapsilta täysin. 
Sana isä sensuroidaan ja mitätöidään.

 Vaikka tätäkin perustellaan muka lapsen edulla, niin käytännössä tällä tehdään vain pahaa lapsille. Suomessahan on tapana sanoa lapsen eduksi sitä mikä on hyväksi aikuisten bisneksille.

Lapsilta viedään turvallinen isä ja tilalle tarjotaan lähimmäistä. Kun lapsi ymmärtää että kuka hyvänsä voi olla lähimmäinen (ei vain hänen isänsä), niin tällä on vaikutuksensa väistämättä lapsen ja isän suhteeseen. 
Lähimmäisenpäivää ei vietetäkään isän kunniaksi, vaan jonkin "epämääräisen" lähimmäisen.

 Muistutettakoon tässä välissä, että päiväkodit ja koulut tehtailevat lastensuojeluilmoituksia hurjat määrät. Suuri osa Suomessa tehtävistä lastensuojelu-ilmoituksista on aivan turhia päiväkotien, koulujen ja neuvoloiden tekemiä ilmoituksia. Niissä kun leimoja lapsille satelee, vilkas lapsi on tietenkin ADHD ja herkkä/ujo lapsi on autisti jne. 

Olisiko jo aika antaa lasten  olla sellaisia kuin he ovat? 
Hyväksyä lapset omina itsenään , ilman turhaa lokerointia ja leimoja.
Lopettaa rakenteellinen, institutionaalinen henkinen väkivalta näitä pieniä ihmisiä kohtaan.

Sillä kun Suomesta puhutaan Euroopan väkivaltaisimpana maana, niin korostuu fyysisen väkivallan ohella juuri institutionaalinen väkivalta, jota on enemmän ja joka on yleisempää kuin missään muussa Euroopan maassa.

Mutta se olisi tietenkin bad for business.
 Suomen päiväkodit kun ruokkivat lapsikauppaa lapsilla. 

Siksi ei tule yllätyksenä että päiväkodit ovat kilvan myös poistamassa heti tilaisuuden tullen isä-sanaa käytöstä. Onhan lapsibisneksen pajon helpompi toimia ja rikkoa lapsiperhe, kun ei puhutakaan enää isästä ja äidistä tai edes vanhemmista, vaan pelkistä lähimmäisistä tai huoltajista. Isä ja äiti kun ovat liian vahvasti tunne ja arvo-latautuneita ilmauksia. 

Niistä uusi uljas Orwellilainen maailma (jota päiväkoditkin kilvan syleilevät) tahtoo eroon ja korvata ne täysin neutraaleilla ilmauksilla.
  
Lapsiperhe on helpompi rikkoa ja lapsiryöstö suorittaa, kun asia esitetään siten, että kahden lähimmäisen/huoltajan (lapsen biologiset vanhemmat) tilalle astuvat vain uudet huoltajat/lähimmäiset (sijaisvanhemmat tai lastenkodin henkilökunta).

Kyse on siis ovelasta aivopesusta jolla niinkin sairas asia ja ihmisoikeusrikos kuin biologisten vanhempien riistäminen lapselta (jokaisella lapsella on ihmisoikeus biologisiin vanhempiin) saadaan näyttämään joltain ihan muulta. 

Hokkus pokkus ja simsala bim, lapsen lähimmäiset/huoltajat siinä vain vaihtuvat ja kaikki tietenkin perustellaan aina lapsen edulla. ;) Vaikka kyse on todellisuudessa lapsikaupassa mukana olevien toimijoiden edusta ja kylmästä rahasta.

Suomessa kun perinteisesti ajateltu että rahalla saa ostaa ihan mitä hyvänsä (vaikka lapsia) ja siksi Suomi onkin ollut mitä otollisin maa lapsikauppiaille.
Siksi globaalit suuryritykset on päästetty apajille, eli Suomen lapsikauppamarkkinoille.
Ja lapsikaupassahan liikkuvat sadat miljoonat eurot vuositasolla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti