lauantai 28. huhtikuuta 2018

Lastentarhaopettajat vinkuvat jälleen rahaa, vaikka lastentarhan suljettuen ovien takana tapahtuu paljon pahaa

Suomen lastentarhaopettajat lakkoilevat tämän tästä ja vaativat aina lisää palkkaa.

Työ ei ole mitään maailman vaativinta, muttaa tarvitsee juuri ne oikeat henkilöt tekemään sitä. Kunnollisia soveltuvuustestejä alalle ei ole ja suurin osa lastentarhaopettajista onkin alalle täysin sopimattomia.

Täällä juttu näistä vinkuheinistä: vinkuheinät vaativat taas lisää rahaa

 Mitähän perusteita ja argumenttejä näillä lastentarhaopettajilla sitten on?
Onko työ niin laadukasta että palkkoja pitäisi nostaa?
Ollaanko siellä päiväkodissa lapsia varten, vaiko vain juttelemassa tyttöjen kesken ja puhelinta räpäläämässä?
Onko lastentarhaopettajilla tunneälyä ja sosiaalisia taitoja tulla toimeen vanhempien ja kaikkien lasten kanssa?
Onko suurin osa edes lainkaan alalle sopiva?

Jos ei yllämainittuja läpäise, niin olisi pikemminkin palkanalennuksen, kuin palkan noston paikka,

Mitä kokemuksia ihmisillä, niillä tärkeimmillä, eli lapsilla ja heidän vanhemmillaan sitten on?
Lastentarhat kun ovat lapsia varten, eikä niin että lapste olisivat lastentarhoja varten.
Lapsien tulisi tulla ensin ja heitä valvoa ja ohjata, niin että lastentarha on turvallinen paikka lapsille. Ja jos vanhempien kanssa ei tule toimeen, niin ei ainakaan kannata tehdä mitään lastensuojelu-ilmoitusta kostoksi.

 Aluksi lapsiperheiden koottuja kokemuksia:

Pikkulapsen viaton piirustus herätti huolen hoitopaikassa – ”Jos päiväkodin täti olisi edes hetkeksi pysähtynyt kuuntelemaan lasta...” 

 Otsikkokin kertoo kaiken, lapsilta ei kysytä mitään, vaan uskotaan niihin omiin teorioihin ja mieluummin se omassa kieroutuneessa mielessä muotoutuva paha käsitys lapsesta.

Vaikuttaa siltä että suuri osa on alalle soveltumattomia ja sen tärkeimmän, lapsen kokonaan unohtavia.


  Tässä oli taas "huoli herännyt", ihme että jo lastensuojeluilmoitusta oltu hätäpäissään tehty, niihinhän niitä yllytetään jo koulutuksessa, joka on pieleen mennyt:
 

"Päiväkodissa oltiin erittäin huolestuneita, kun lapseni piirsi "pääjalkaisia", eli pelkkä pää ja kädet ja jalat. Kehottivat lastenpsykiatriaan, koska lapsen kuuluu piirtää ihmismäisempiä piirustuksia. Kehoituksesta menimme huolestuneena, tietenkin. Jonkin ajan päästä selvisikin, että lapseni "idoli" oli Masi Pallopää Monsterit Oy:stä. Halusi piirtää Masi Pallopäätä. Lapseni ei oikein tajunnut, että kuulemma pitää piirtää vain ihmisiä ja piirsihän hän sitten. Oli ihan turhia reissuja lasten psykiatriaan. Päiväkodin täti vain kohautti olkapäitään, kun selvitys tuli ja ne "oikeat ihmisten piirustukset". Lapselleni Masi oli tärkeä ja hauska."


Ja tässä siiten kun äiti uskalsi kertoa olevansa sinä päivänä vain hiukan väsynyt, ihan kuka tahansa meistä voi joskus olla väsynyt. Niin mitä tekikään hoitaja? Hän meni saamansa koulutuksen mukaisesti pikaisesti tekemään sen lastensuojeluilmoituksen:

 
 "Jotain rajaa

Etenkin yksinhuoltajaa syyllistetään loppuun asti. Sen kerran kun avauduin päiväkodissa eräälle hoitajalle ja kerrroin olevani aika väsynyt, hän teki minusta lastensuojeluilmoituksen. Sen jälkeen päiväkodissa ja nyt koulussa asiointi on ollut pelkkää esittämistä."

Ja näitä hätäisiä/liioiteltuja lastensuojeluilmoituksiahan ne lastentarhaopettajat, hoitajat ja muu päiväkodin/lastentarhan henkilöstö suorastaan tehtailevat. Ja toinen toistaan naurettavimmista syistä. Äiti kertoo olevansa väsynyt tai lapsella hieman likainen paita tai jotain muuta vastaavaa, aivan mitättömät syyt joita sitten liioitellaan aivan älyttömyyksiin asti.

Vanhemmat eivät siis voi luottaa näihin lastentarhan työntekijöihin edes sen vertaa että kertoisivat yhtään omista fiiliksistään. Koska yleensä vastauksena on syyllistäminen, tuomitseminen ja lastensuojeluilmoitus.
Ja lastentarhojen opettajia ja hoitajia siis suorastaan yllyteään jo heidän pieleen menneessä koulutuksessaan tekemään näitä ilmoituksia, jos vähänkin "huoli hertää". Eli käytännössä aivan mitättömistä asioista. Lastentarhaopettajat ja hoitajat ovatkin usein mukana tuhoamassa ja rikkomassa lapsiperheitä. Heistä  ja siitä perättömästä lastensuopjeluilmoituksesta se lähtee.


 Sitten kokemus josta vastaavanlaisesta juuri uutisoittiin ja josta vanehmmat saivat 3 vuotta vankeutta. Tästä rikoksestaan, eli lapsen vapaudenriistosta taas lastentarhaopettajat ja hoitajat selvisivät kuin koira veräjästä, onneksi lapsi kertoi vanhemmilleen:

 
"Kurja kokemus 35

Lapseni sidottiin päiväunien ajaksi sänkyyn. Ei kuulemma muuten pysynyt paikoillaan. Olisi ollut mukava, että olisimme kuulleet tämä hoitajilta eikä lapselta itseltään. Olin ajatellut, että kaikki ei ehkä suju hyvin kun lapsi ei olisi halunnut jäädä hoitoon. Kun kysyttiin niin kaikki ok, eikä lapsi osannut kertoa syytä. Kunnes sitten kertoi "nyt on kivaa kun ei enää sidota sänkyyn"! Meni hoitopaikka vaihtoon ja lopullisesti luotto niihin ihmisiin joiden hoitoon lapseni olin uskonut."
Kaksinaismoraali siis elää vahvasti Suomessa. Ilkeät, vinksahtaneet ja lapsen ihmisoikeuksia polkevat ja rikkovat lastentarhaopettajat ja hoitajat eivät saa tekosistaan tuomiota. Itse asiassa, minä antaisin lastentarhaopettajille ja hoitajille tuplasti enemmän vankeutta, eli 6 vuotta, koska he olivat hakeutuneet työhön jossa pääsevät tekemään suljettuen ovien takana pahaa lapsille.
 
 Tässä yksi kokemus, jossa välinpitämättömät ja puhelimestaan enemmän kuin lapsista kiinnostuneet lastentarhaopettajat aiheuttivat lapselle pahan aivotärähdyksen. Ei tainnut lasten touhut paljon kiinnostaa, kun tämä pääsi tapahtumaan, ei ollut mitenkään valvottua:

lapselle aivotähdys päiväkodissa, päiväkodin toiminta ihmetyttää 

Ja päiväkotihan yritti ilmeisesti salata koko asian tai sitten se ei edes ollut tietoinen tuosta tapahtumasta. Ensimmäisessä tapauksessa päiväkoti on epäluotettava salailija jonka suljettujen ovien takana voi tapahtua vaikka mitä pahaa ja jälkimmäisessa tapauksessa päiväkodin henkilöstö on niin alalle soveltumattomaa, että heitä ei kiinnosta valvoa, kaitsea ja ohjata lapsia pätkääkään. 

Ja kuten tämän lapsen äiti sanoo niin huonoja kokemuksia löytyy myös muista päiväkodeista: " - En voi puhua kaikkien päiväkotien puolesta, mutta se, ettei tää ole ensimmäinen kerta, kun pelkästään meidän omien lapsien kohdalle osuu tällaisia tapahtumia ja vielä näin rajusti "kenenkään huomaamatta", etten nyt tosta vaan lakaise tätä maton alle ja usko, että nämä ovat vain sattumaa, vaan jossain systeemissä mättää ja pahasti"

 Niinhän se on, että meri koostuu pisaroista. 

Lastentarhojen/päiväkotien ruma todellisuus ja lastentarhaopettajien ja hoitajien välinpitämätön suhtautuminen lapsiin paljastuu näistä ihmisten kokemuksista, lasten sadistinen sitominen väkisin päiväkodissa ja muut rikokset, tappelu vanhempien kanssa ja perättömien ja liioiteltujen lastensuojeluilmoitusten tehtailu kertoo kuinka soveltumattomia alalla suurin osa lastentarhaopettajista ja hoitajista on. Ja se kertoo myös siitä kuinka pieleen mennyttä heidän koulutuksensa on.  

Itse en veisi lastani ikipäivänä suomalaiseen lastentarhaan.


 Ja näiden lastentarhaopettjien palkkavaatimus on aivan naurettava. :D 

Heidän työnsä kun on todistettavasti niin huonotasoista, että laittaisin heille pikemminkin palkanalennuksen.

Uuuen, paremman koulutuksen nämä tarvitsisivat. 
Sellaisen että vain ne soveltuvimmat valittaisiin alalle.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti