sunnuntai 13. toukokuuta 2018

Suuren maailman hömpötys ihmisoikeudet myös Suomeen jonain päivänä

Suuressa maailmassa on sellainen asia, kuin kansalais- ja ihmisoikeudet ihan yleinen juttu.

Tätä suuren maailman hömpötystä kuitenkin kaikki vastustavat Suomessa, eivätkä siis halua niitä Suomeen.
Miten tähän on sitten tultu? No, Suomessa uskotaan siihen että kansalais- ja ihmisoikeudet tulee ostaa rahalla. Eli ne ovat vain niillä jotka maksavat niistä riittävästi kapitaalia.

Muilla ihmisllä, eli tavallisilla tallaajilla ei Suomessa ihmisoikeuksia ole.

Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka Suomen poliisi saa aivan rauhassa vangita mielivaltaisesti ja kiduttaa (jota tapahtuu  mm. Sorin poliisivankilassa Tampereella) suomalaisia miten tahtoo.
Koska suomalaisia ei koske ihmisoikeudet.

Ja kiduttaahan se. Tutkimuksen mukaan, Tampereella Sorin poliisivankilassa kidutetaan ja pahoinpidellään vankeja säännöllisesti. Kidutusmuotoina mm. sähköshokit ja unen riistäminen. Kiduttajina Sorin poliisvankilan vartijat ja Sisä-Suomen poliisilaitoksen poliisit.

Sisä-Suomen poliislaitoksen poliisit ovatkin ihmisoikeusrikollisia, eli niitä kaikista alhaisimpia ja moraalittomimpia nilviäisiä mitä maa päällään kantaa. 

Peräänkuulutankin  myös Suomeen ihmisoikeuksia: Ei saa joutua kidutettavaksi, oikeus sananvapauteen. oikeus kodin ja perhe-elämän koskemattomuuteen, ei saa joutua mielivaltaisesti vangituksi, lapsilla tulee olla oikeus biologisiin vanhempiin, ei saa joutua poliisiväkivallan uhriksi, ei ssa joutua vainotuksi tai vangituksi mielipiteen tai uskonnon tähden, ei saa joutua syrjityksi ulkonäön tai jonkin  fyysisen, ulkoisen tai henkisen ominaisuuden tähden.

äitä kaikki poliisvaltio Suomi tällä hetkellä rikkoo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti