lauantai 5. toukokuuta 2018

Uskaltaako kansalainen enää palauttaa pulloja Suomessa?


Kuten viimeksi uutisoin, niin Sisä-Suomen Poliisi saattaa ampua pullojen palauttajaa erehdyksessä etälamauttimella: poliisiväkivaltaa Tampereen tammeleassa

Tästä luonnollisestikin herää otsikoin mukaninen kysymys, onko Suomessa enää turvallista palauttaa edes pulloja kauppaan poliisiväkivallan pelossa?

 Kuvitellaanpa tämä tilanne uhrin kannalta. Palautat kaverisi kanssa pulloja kauppaan. Kassisi ovat täynnä ja yhtäkkiä pari pulloa vierii kassin päältä lähelle kassa-aluetta ja lopulta sen alle.
Sen kummenpaa miettimättä, (tai ajattelematta sitä miltä se saattaa näyttää) kumarrut etsimään noita kahta pulloa. Samaan aikaan marketin myyjä lompsii paikalle, huomaa sinut kontillasi kassa-alueella. Hermoheikko myyjä kuvittelee sinun olevan muka pölllimässä jotain ja soittaa äkkiä vartijat paikalle. Kun ollaan Tampereen keskustassa, niin ne tulevat minuutissa tai parissa. Löydät ensimmäisen pullon, toinen on vierinyt hieman pidemmälle ja kun vihdoin saat sen kurotettua niin olet tyytyväinen, 40 centtiä on iso raha köyhälle opiskelijalle. :) Ja astelet taas kohti pullo-automaattia, yhtäkkiä tarraakin vartija sinua raivelista kiinni. Yrität selittää, mutta selitykset ei auta ja sitten odotellaankin jo poliiseja.Yrität selittää vartijoille ja niin tekee kaverisikin, mutta mitkään selitykset eivät auta. Olet lukenut että Sorin poliisivankilassa kidutetaan ihmisiä. Haluat vain äkkiä kotiin ja pois tilanteesta. Kun poliisit tulevat, niin riuhtaiset itsesi vapaaksi ja juokset kohti kotia. Olet hyvässä kunnossa koska harrastat säännöllistä liikuntaa. Poliisi jää äkkiä jälkeesi, kun juokset kovaa vauhtia, mailerinaskeleella kotia kohti. Yhtäkkiä tunnet kuinka kaikki lihaksesi jäykistyvät, tunnet kovaa kipua päässäsi ja sitten kaikki pimenee.

K-market kun ilmoittaa ylpeästi tarralla ulko-ovessaan että "he tekevät kaikista myymälävarkauksista rikosilmoitukset".  Huoh, ehkä tässä tapauksessa myyjän ei olisi kannattanut antaa sen mielikuvituksen lentää ja hakea itselleen papukaijamerkkiä hurjan ryöstön estämisestä. Vaan käyttää sitä maalaisjärkeään ja pysähtyä miettimään edes sekunniksi, ennen kuin tekee paniikki ja pätemisratkaisun. Jos näkee yhden tyypin pulloja  palauttamassa ja toinen konttaa jotain etsimässä, vaikka sitten olisikin siellä kassa-alueella, niin ei siinä mistään ryöstöstä tietenkään ole kysymys. Mutta myyjän isosti liioitellun ja väritetyn version takia yksi ihminen joutui poliisiväkivallan uhrina teho-osastolle (aluksi luulltiin kuolleeksi) ja toista syytetään ilmeisesti ryöstöstä. 

K-marketin myyjä on siis yhdessä etälamautinta käyttäneen poliisin kanssa vastuussa tuosta väkivallan-teosta. 

Voimia muuten poliisiväkivallan uhrin omaisille.Ainakin Tampereen tapauksen perusteella voi poliisiväkivallan uhriksi Suomessa joutua kuka tahansa ja koska tahansa.

Poliisiksihän pääsee aivan kuka hyvänsä, niin heikot vaatimukset ovat.

Miksi sitten poliisi ampui miestä etälamauttimella selkään?
Ehkä poliisi vain halusi käyttää etälamautinta johonkin ihmiseen, eli poliisi nautti etälamauttimen käytöstä. Sai nähdä uhrinsa tippuvan maahan, jalkojen juureen prostraatioon, kuin kumartaen suurta poliisia. Sellaisesta sadistit nauttivat ja heitä on Sisä-Suomenkin Poliisissa runsaasti.
 
Tai voi olla, että Poliisi ei vain saanut hyväkuntoista pullonpalauttajaa kiinni. 
Että Poliisi oli yksinkertaisesti liian heikkokuntoinen

Täällä poliisien kuntovaatimukset: poliisien kuntotesti 

  
 Ja noin kestävyysjuoksijana, täytyy sanoa että poliisien  kestävyys/nopeusvaatimukset ovat täysin keskinkertaiset. Sanoisin, että jopa huonokuntoinen ihminen menee siitä läpi. 1500m. juoksusta vaaditaan aika 7:00 min. jotta testistä menee läpi. Ja tuo aika on oikeasti todella huono aika 1500m. juoksussa.  

Itselläni menee kyseinen matka jonnekin 4:30:n haminoille ja tavoitteena päästä maili (1609m) alle 4:30:n. Mailin ennätys itselläni on vielä 5:06 min.

Jos poliisi on niin heikkokuntoinen että juoksee 1500m. aikaan 6:30-7:00 min., niin ei hänestä ole poliisiksi. Sillä kuten Tampereella nähtiin, niin poliisi on huono häviäjä ja turvautuu hävitessään helposti raakaan väkivaltaan. 

Kun Tampereen tammelan tapauksessa rapakuntoinen Poliisi ei saanut pakenevaa pullonpalauttajaa kiinni, niin turvautui Poliisi sadistiseen ja julmaan väkivaltaan ja ampui pakenijaan selkään etälamauttimella (5000 voltin sähköjännite). Siihen pysähtyi pakenija ja toiseksi juoksussa jäänyt Poliisi sai tuulettaa.

Mitään psyykksiä soveltuvuustestejä taas ei poliisiksi pääseville ole, vaikka kuka sadisti tai psykopaatti voi siis ryhtyä Suomessa poliisiksi. Ja niitähän tuo työ ja sen suomat valtuudet Suomessa houkuttelevatkin.


Kokonaan toinen kysymys on, että miksi ihmeessä Poliisi saa Suomessa ampua pullojen palauttaa vaarallisella etälamauttimella selkään? Silloinhan kyse on raa´asta poliisiväkivallasta.

Varsinkin kun kyse ilmeisesti oli erehdyksestä, eikä edes näpistyksestä Mutta on sairasta, jos muutaman euron näpistyksestäkin on rangaistuksena julman poliisiväkivallan uhriksi joutuminen.

Kun noin hullua porukkaa on Suomessa poliiseina, niin uhka kansalaisen hengelle ja turvallisuudelle tulee viranomaisen väkivaltaisuudesta.


Jos on väärässä paikassa väärään aikaan, niin joutuu Suomessa poliisiväkivallan uhriksi.

Suomi on nykyään pelkkä poliisivaltio, jossa kansalais- ja ihmisoikeudet eivät toteudu.

Seuraavassa lyhyt katsaus Suomen Poliisin harrastamaan etälamauttimen käyttöön.

Suomessakin on jo kuollut ihmisiä Poliisin etälamauttimen uhreina. Tässä yksi tapaus, jossa poliisi käyttää etälamautinta koska ei vain viitsi juosta pakenevan, vaarattoman miehen perään: 

mies kuoli etälamauttimen käytön jälkeen

Tässäkään miehen kuolemaan johtaneessa etälamauttimen käytössä ei syyttäjä ole nähnyt mitään väärää. Paikalla on haastateltu vain väkivaltaa käyttäneitä ja miehen kuoleman aiheuttaneita Suomen poliiseita. Tapaus vaikuttaakin siis peittelyltä. Tappajilta kysytään ensin että miten on, kuoli se mies etälamuttimen osumaan? Tapoitteko te miehen sillä etälamauttimella? Tappapoliisit vastaavat tietysti (koska eivät halua vastuuseen teostaan): -ei tapettu, se kuoli myöhemmin johonkin ihan muuhun. 

Syyttäjä uskoo tappajia ja lopuksi tehdään vielä pikainen
, kosmeettinen ruumiinavaus, ihan vain jotta saadaan ruumiinavaus mainittua.

Näin se Suomessa menee, Poliisi tappaa ihmisiä etälamauttimella ja pääsee aina kuin koira veräjästä. Nuo murhaajat eivät joudu vastuuseen teoistaan.

On äärimmäisen helppo päätellä mitä on oikeasti tapahtunut. Mies on juossut tiellä, Poliisi ei ole jaksanut/viitsinyt juosta perään ja ampunut miestä etälamauttimella selkään. Tämän seurauksena mies on kaatunut toimintakyvyttömänä keskelle autotietä ja rekka on sitten jyrännyt miehen päältä.  

Etälamauttimella on siis tapettu Suomessakin.

Tässä toinen tapaus.
Mies on ostanut lasten leikkipyssyn ja pelleilee sen kanssa huoltoaseman pihalla ja siirtyy siitä hetken kuluttua bussipysäkille bussia odottamaan.
Huoltoaseman myyjä soittaa poliisit paikalle. Nämä kurvaavat bussipysäkillä rauhallisesti istuneen miehen eteen ja räiskäisevät tähän 5000 volttia etälamauttimella. 

 

Miehen repusta sitten löytyy se lasten leikkipyssy. Kaikki hyvin, hajaantukaa, täällä ei ole mitään nähtävää. Poliisi se vain suojelee ja siinä sivussa pahoinpitelee ja kiduttaa ihmisiä. Tällä kertaa ihmistä kidutettiin  sähköllä: Sisä-Suomen Poliisi ampui bussipysäkillä istunutta miestä etälamauttimella

Tästä kidutuksestahan sisä-Suomen poliisilla on kokemusta myös Sorin poliisivankilan puolelta. Sorin poliisivankilassa on käytetty tätä sähkökidutusta moniin vankeihin. Lisäksi siellä mm. estetään ihmistä nukkumasta, eli valvotetaan tätä paiväkausia. Ja varsinkin tämä näiden kahden kidutusmenetelmän yhdistelmä on Sisä-Suomen poliisin suosiossa. Kun uhria ensin heikennetään valvottamalla tätä useita vuorokausia, niin sen jälkeen yleensä käytetään tätä sähkökidutusta.

 Lopuksi vielä katsaus ihmisoikeuksiin ja niihin artikloihin joita Sisä-Suomen Poliisi rikkoo toiminnallaan. Eli mitä kaikkia ihmisoikeuksia nämä ihmisoikeusrikolliset rikkovat: ihmisoikeuksien yleismaailmallinen julistus

 Mielivaltaiset pidätykset ja mielipidevankien pidätykset rikkovat näitä kahta ihmisoikeutta:
 
"3. artikla. Kullakin yksilöllä on oikeus elämään, vapauteen ja henkilökohtaiseen turvallisuuteen."

 "9. artikla. Ketään ei saa mielivaltaisesti pidättää, vangita tai ajaa maanpakoon."

Ihmisten kidutus taas rikkoo tätä artiklaa:

"5. artikla. Ketään ei saa kiduttaa eikä kohdella tai rangaista julmasti, epäinhimillisesti tai alentavasti."

Ja tuo vankien unen/nukkumisen estäminenhän rikkoo samalla myös tätä artiklaa: 

 "24. artikla. Jokaisella on oikeus lepoon ja vapaa-aikaan, työajan järkevään rajoittamiseen sekä määräaikaisiin palkallisiin lomiin."


Voidaan siis perustellusti puhua ihmisoikeusrikollisista.

Suomi onkin nykyään totalitaristinen  poliisivaltio

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti